Skip links

EdukAction

Nume proiect: EdukAction

Parteneri:  Scoala „Mihail Sadoveanu”- Firiza

Biblioteca Judeteana „Petre Dulfu” Baia  Mare si Firiza

Colegiul de Arte Baia Mare

CASPEV Baia Mare

Finanțator: Fundația „Principesa Margareta a României si Fundația Vodafone

Beneficiari: 80 de copii

Perioada : 10 luni (1 octombrie 2015 – 1 iulie 2016)

Scopul proiectului a constat in facilitarea accesului elevilor Şcolii „Mihail Sadoveanu” – Firiza la educaţie, cultură şi sport prin activităţi ludice specifice, prin care am  promovat tehnici inovative de dezvoltare a abilităţilor de viaţă a acestora.

În cadrul proiectului au avut  loc trei tipuri de activităţi.

Este vorba despre:

“Exersare în predare” (Metode: workshopuri, campanii de informare, ateliere tematice, cluburi de lectura, munca în echipă, munca individuală, jocuri în aer liber. Ca urmare a acestei activităţi, elevii si-au  dezvoltat atenţia, memoria gândirea şi limbajul prin tehnici de învăţare eficientă);

“Pregăteala pentru mâine” (Metode: studiul individual, sprijin în efectuarea temelor pentru a doua zi.

Activităţile s-au realizat  cu materiale didactice special concepute de către învăţătorul voluntar, precum şi prin intermediul activităţilor sub formă de joc. În urma realizării acestei activităţi, elevii au fost mult mai motivaţi să înveţe, au fost mult mai organizaţi şi mai responsabili în ceea ce priveşte procesul de învăţarea.)

Rezultate: activitati de tip afterschool, campanii de informare pentru copii, ateliere tematice de creație,excursii tematice, acțiuni de ecologizare.

Website-ul utilizează cookie-uri pentru optimizarea interacțiunii dvs. cu website-ul Detalii